Villamartin: Golfový ráj na Costa Blanca s nádechem historie a slunce

Villamartin je nejen název půvabného města, ale i světoznámého golfového hřiště v malebné oblasti Costa Blanca ve Španělsku. Nachází se v obci Orihuela, v provincii Alicante, v regionu Valencia. Jen hodinu jízdy od letiště Alicante a pouhých 20 minut od letiště Murcia se ocitnete v jednom z nejslunečnějších míst v Evropě. S 300 slunečnými dny ročně a průměrnou teplotou 20 °C nabízí Villamartin ideální podmínky jak pro golfisty, tak pro ty, kdo hledají relax na krásných plážích.

Kosmopolitní oáza u golfového hřiště

Urbanizace Villamartinu se stala kosmopolitním centrem, kde dominují zahraniční rezidenti, zejména z Velké Británie. Oblast nabízí pestrou škálu služeb a zábavy, soustředěnou kolem Villamartin Plaza – živého náměstí plného restaurací, barů, nočních klubů a kaváren. Toto pulzující centrum zajišťuje, že Villamartin je ideálním místem pro ty, kteří chtějí kombinovat klidné bydlení v luxusních vilách nebo apartmánech s bohatým společenským životem.

Golfové hřiště s bohatou historií

Hlavní hvězdou Villamartinu je jeho legendární golfové hřiště, které se pyšní více než 40letou tradicí. V roce 1994 zde proběhl prestižní Mediterranean Open, kde se utkali golfoví velikáni jako Severiano Ballesteros a José María Olazábal. Hřiště navrhl známý americký golfový architekt Robert Dean Putman, který přinesl do Španělska kalifornský styl golfového designu. Zasadil více než 3 000 palem, díky čemuž se Villamartin stal nejen golfovým hřištěm, ale i nádhernou zelenou oázou, která hráčům nabízí unikátní zážitek.

Co vás na hřišti čeká?

Hřiště o délce 6132 metrů s parem 72 představuje výzvu pro golfisty všech úrovní. Nejznámější je jamka číslo 17, typický par 3, kde míček letí přes hlubokou rokli na zvlněný green. Tento odpal je snem i noční můrou mnoha golfistů a nabízí nezapomenutelný zážitek.

Klubovna Villamartinu byla nedávno renovována a nabízí novou střešní terasu s výhledem na Středozemní moře a na 18. jamku. Po hře si zde můžete vychutnat skvělé jídlo a pití a zároveň sledovat, jak další hráči dokončují své kolo.

Zpřísnění pravidel pro pronájem nemovitostí

Pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitosti v této oblasti, je Villamartin ideální volbou. Vzhledem k vysoké poptávce po krátkodobých pronájmech je však důležité vědět, že v některých lokalitách jsou nyní přísnější pravidla a turistická licence je nutná. Rádi vám pomůžeme s její vyřízením a poskytneme více informací o možnostech pronájmu.

Proč navštívit Villamartin?

Villamartin je destinací, která kombinuje vše – skvělé počasí, nádherné pláže, světovou golfovou úroveň a živý společenský život. Ať už hledáte místo k odpočinku, investici nebo vzrušující golfový zážitek, Villamartin vám nabídne vše, co potřebujete.

Chcete si domluvit konzultaci nebo se dozvědět více o Villamartinu? Spojte se s námi skrze WhatsApp nebo Skype a rádi vám zodpovíme všechny otázky!

Join The Discussion

Compare listings

Compare